2011. január 19., szerda

Gondolom aki fent van facebookon, az már találkozott ott alkalmazásokkal. Egy ilyenről szeretnék most elmélkedni, ami az "It Girl" nevet viseli:)

Nem tudom, ti játszotok-e vele, vagy mi a véleményetek róla, de én azt gondolom, hogy a mi szempontunkból nézve ez a játék annyira nem is értelmetlen. Elvégre különböző szetteket állíthatunk össze saját karakterünknek, amikről aztán kép is készül, és ez talán nem haszontalan.

Plusz ebben a játékban tényleg kiélhetjük a vásárlási szenvedélyünk, elvégre minél több pénzt költünk, annál magasabb szintre lépünk, és még a költekezésért is kaphatunk plusz pénzt. Növelhetjük a klikkünket, ezzel nagyobb esélyünk van nyerni a Showdownokban, szerezhetünk barátot, kocsit, stb:)

Sajnos a testalkatok nem választhatóak, egyetlen séma van, ez kicsit visszaveti a saját karakterünk megformálhatóságát, de ettől végülis el lehet tekinteni.
Nyilvánvalóan ez is csak egy játék, ami elveszi az időnket, de szerintem ha épp nincs dolgunk, vagy csak ki szeretnénk picit kapcsolni, miért ne játszhatnánk vele?

Nektek mi a véleményetek róla? Játszotok vele? Ismertétek?

1 megjegyzés:

  1. MOst olvastam ezt a bejegyzésed én játszok az it girl-el és imádom!!

    VálaszTörlés