2012. december 19., szerda

Elkészült a babaház


Sok-sok szenvedés árán, de elkészült végre!
Az alapokat a nevelőapám készítette, ügyességem miatt nem engednek a fűrészek közelébe:D
Egy régi szekrényt vágtunk szét, abból is a polcokat. Amikor ez kész volt, onnantól enyém volt a pálya. Festettem, ragasztottam, káromkodtam, és végül elkészült!:)
Tudom, hogy sok hiba van benne, én is látom, de elsőre szerintem jó. A berendezés elég alap, de ez majd azzal arányosan bővül, ahogyan időm is lesz.
Bár nem lett olyan szép,ahogy elképzeltem, remélem a gyerekek örülne majd neki....





-az a sarokban ÉLŐ légy,csak nem vettem észre a fényképezéskor. -




Hogy tetszik Nektek?





24 megjegyzés:

  1. De jóóó, nagyon ügyes vagy :) Nekem tetszik és biztos vagyok benne, hogy a gyerekeknek is fog. :)

    VálaszTörlés
  2. Annyira szép! Látszik hogy benne van szíved, lelked! Nagyon ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy! Szuper lett! :) Én is ilyen óvónénit szeretnék!!! (A függönyök fölé karnis-javaslat: barna ragasztószalagból, amivel a dobozokat ragasztják le, vágj vékonyabb csíkot, és ragaszd fel, jól fog kinézni, gyors és egyszerű.)

    VálaszTörlés
  4. Hát ez durván jó lett :) nagyon tetszik, és a berendezések is annyira cukik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi,én nem teljesen vagyok elégedett vele:D

      Törlés
  5. Nagyon szép lett! :))) Ügyes vagy :)

    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  6. De édes, nagyon aranyos lett :)

    VálaszTörlés
  7. Tündéri, ügyes vagy.:)

    VálaszTörlés
  8. Dejó!!!! Küldök egy virtuális tapsvihart:D

    VálaszTörlés
  9. szuper lett, nagyon ügyes vagy Rami, és ez nagyon szép gesztus tőled hogy a saját szabadidődet áldoztad rá. én is szívesen játszanék vele:D

    VálaszTörlés
  10. Hát szerintem nagyon jó lett ! :) Ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  11. Az ötlet jó, de igazán elszeghetted volna az anyagok végét. A függönyt is és egy hurkapálcikára fel is fűzhetted volna... Értem én h nem volt elég időd, de a papírból készült berendezési tárgyak nem tartósak és ha nem azok és tönkre mennek akkor te feleslegesen dolgoztál, a gyerekek pedig szomorúak lesznek. És a fa ahol nincs lefestve és érdes... eléggé veszélyes.
    Nem poénból oktatták azt h minden játéknak és eszköznek tartósnak, esztétikusnak kell lennie amit tervezünk és a gyerekek kezébe adunk. Az ötlet nagyon jó és bárcsak minden gyereknek az óvónője csinálna ilyet, de okos óvónéni tudja, hol vannak a határai és az h szeretsz kézműveskedni és kitaláltad ezt az ötletet szép és jó, de kicsit több idővel és átgondolással és munkával még jobbá lehetne tenni.
    És persze, hogy a gyerekek örülni fognak neki, de ha nem szép és esztétikus és tartós, nem sűrűn fogják elővenni. De ha a vezető óvónőd megengedi... (de lehet, hogy csak nálunk fektetnek erre ekkora hangsúlyt)
    Bocsánat, hogy ha túl nyers és nem értesz vele egyet. Én csak éltem a kommentelési lehetőséggel és nem lehordani szerettem volna, csak rávilágítani arra, hogy ha csinálunk valamit pedagógusként a gyerekekért akkor az legyen 100% ha nem 150%. Inkább tartson 2 nappal tovább, de legyen az olyan, hogy minden gyerek az óvodából azzal akarjon játszani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia!
      igen,papírbútorok vannak benne, amíg ki nem cseréljük fára.
      Sajnos most ennyi időm volt rá, és ideiglenes megoldások kellettek, sajnálom, ha szerinted ez így rossz.
      okos óvónéni lehet,hogy tudja,hol vannak a határai és bele se kezd, lelkes óvónéni meg azt mondja csináljuk, és maximum kijavítjuk majd.
      Szerintem nem kell magyaráznom, mennyire lélegezni sincs idő az óvodában karácsony előtt...
      érdes? sehol sem érdes. Ahol meg hiányzik a festés,ott beszívta,mármint elöl. A teraszra pedig nem jutott festék, így is elfújtam rá 2 tubussal, nem gondoltam,hogy nem lesz elég,időm nem volt venni.
      Magyarázkodni nem fogok, nekem elég volt, hogy láttam a csillogó szemeket, és hogy mindig játszott vele valaki.
      Az itteni kommentek csak pluszt adnak, de nem ezekért csináltam.

      Törlés
    2. Szia!
      Mint írtam, hogy nagyon jó és mindenkinek olyan óvónénit aki ennyire lelkes és mindent meg akar adni a gyerekeinek. És pontosan tudom, hogy ilyenkor pluszba nincs semmire idő, de a függönyöket egyenesen levágni se? gondolok itt erre a képre: http://i1076.photobucket.com/albums/w443/stilusesegyeb/IMG_1791_zps17f7bada.jpg

      de még mindig tartom magam ahhoz, hogy gratulálok, és kérlek ne támadásnak vagy rosszindulatú pocskondiázásnak ítéld meg a hozzászólásom.

      Törlés