2012. december 6., csütörtök

Karácsonyi filmek


Azt tudni kell rólam, hogy durván karácsonyfüggő vagyok. Szóval ha idén a nyamvadt világvége miatt elmarad a karácsony, én megcibálom Chuck Norrist. Meg a majákat.

Szóval mindent megnézek, ami karácsonyi, teljesen mindegy, mennyire Zs kategóriás. A legjobban azt szeretem, amikor nagy hó van a filmekben. Olyan vagyok, mint a kisgyerekek, a tengerpartos baywatch-gatyás karácsony megzavar.:D
Idén is elkezdődött már az őrület, most válogatás nélkül álljanak itt a karácsonyos filmek, amiket az elmúlt hónapban már megnéztem. Remélem találtok közte értékelhetőt. Jön majd még egy hasonló bejegyzés hamarosan, amikor már minden karácsonyi filmet megnéztem, amit SZERETEK.








És bár nincs fent a teljes film:


Ti hogy álltok a karácsonyi filmekkel?

13 megjegyzés:

  1. Basszus Rami! Nagyon köszi, hogy összegyűjtötted! Én fanatikus karácsony analitikus vagyok:) Imádom. Most épp jó, hogy eszebe juttattad a lebilincselőt, mert az nagyon vicces. Amúgy is szeretem a Sabrinát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kétkedve néztem meg, de tetszett nekem is:)

      Törlés
  2. Én is szeretem a karácsonyi filmeket, idén egyelőre a tanulás miatt még nem sokat láttam (Csoda New Yorkban, eredeti címe Miracle on the 34th Street - szerintem nagyon aranyos)
    Amit még szeretek: az a A karácsony története - finn filmdráma, arról, hogy is lett Nicolausból Mikulás, minden évben megnézem Mikuláskor :-)

    VálaszTörlés
  3. ugyanigy állok! betegesen, gyerekesen imádom őket:D mondjuk én leginkább a klasszikusokért vagyok oda: reszkessetek betörők 1-2 (ezt mondjuk akár nyáron is megnézem jo sokszor:D) , télapu, karácsonyi vakáció, hull a pelyhes:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, ezek majd abba a listába kerülnek, amit minden évben megnézek:D

      Törlés
  4. Ezek közül alig láttam párat. A karácsonyi éneket sokszor olvastuk kiskoromban, azt megnézném filmen is :-)

    VálaszTörlés
  5. Rami! Bearanyoztad a napom:)
    -v-

    VálaszTörlés
  6. Köszi az ajánlót :) lesz mit nézni *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök!
      Mndenesetre azt a részét ne felejtsd el, vannak ebben ZS kategóriás filmek is, és aki nem akkora karácsonyista, mint én, annak zavaró lehet:D

      Törlés
  7. Kicsit kakukktojás, de karácsonyi és én imádom: Utánunk a tűzözön! :)
    Amúgy fadíszítés csak Reszkessetek, betörőkkel! Aztán Love actually, kihagyhatatlan, és nekem még a Ludas Matyi is karácsonyi, mert vhs-n a Reszkessetek, betörők! után volt :)

    VálaszTörlés