2014. október 20., hétfő

Karácsonyi ajándékok Ebayről 1. - Anyukámnak mit vegyek?


Sziasztok,
ne haragudjatok a nagy kihagyásért, de alamiért nem szeretett mostanában a blogger, nem akarta megnyitni a bejegyzés szerkesztőt. De végre itt vagyok, és írhatok :)
Ez most egy picit karácsonyibb bejegyzés lesz, és tudom, hogy utáljátok sokan, amikor már októberben karácsonyozunk, de ez esetben muszáj. Ugyanis olyan dolgokat mutatok be nektek, amiket karácsonyra rendelhetünk meg ebayről.
A mai részben Anyukáknak való ajándékokat fogok bemutatni :)

Az ebayről rendelés azért jó, mert így olcsón hozzájuthattok dolgokhoz, ez különösen akkor fontos, ha még pl. tanultok, így nem rendelkeztek túl sok pénzzel, vagy spórolni szeretnétek.
De lássuk, mik azoka dolgok, amiknek szerintem az anyukák örülnének :) Természetesen másnak is megvehetitek ezeket a dolgokat.
A  mai bejegyzésben nem fognak helyet kapni konyhai kütyük, ezeknek külön posztot szánok.
A képek alatt feltüntetett árak a nap árfolyamtól függően változhatnak.



1, Nyakláncok
Az anyukák szeretik az ékszereket. Sok anyuka a bizsukat is. Na, nekik szuper beszerzési forrás az ebay. Most mutatnék pár nyakláncot, ami szerintem klassz lehet anyukáknak ajándékba, de természetesen ez nem az összes. Ha rákerestek a "necklace" kulcsszóra, nagyon sokfélét fog kidobni Nektek. :)




2, Fülbevalók
(earrings szóra keresve találhattok többet.)




3, Ruhák
A ruhavásárlásnál vegyétek figyelembe, hogy ezek ázsiai méretezéssel készülnek, szóval mindig egyel nagyobb méretet vegyetek. Ez mindenféle ruhára igaz. Szerintem minden anyuka örül egy csinos ruhának, amit akár a karácsonyi rokonlátogatásokkor már fel is vehet.



4, Táskák
A különböző táskákra különböző módokon tudsz rákeresni az ebayen, de a legegyszerűbb, ha beírod, hogy bag, és a felajánlott lehetőségek között válogatsz.

Ha a megajándékozott a leginkább a borítéktáskákat, kis méretű táskákat, alkalmi táskákat szereti, akkor azt írd be, hogy clutch, majd innen válogass,


Ha anyukád inkább a nagyobb, pakolósabb táskát szereti írd be, hogy handbag, és válogathatsz.


Ha konyhai kütyüt szeretnél neki rendelni, nézz vissza majd később a blogra, külön bejegyzést szánok nekik! :)
Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést. :)




6 megjegyzés:

  1. Én mindig meg vagyok lőve anyával, mert soha nem tudom mit vegyek neki. Ezek szuper ötletek, csak anyát ezekkel sem lehet meglepni. :D 88 táskát mégsem vehetek neki, ékszert nem hord, ha meg ruhát veszek neki fél évig hallgatom h mit aggatok rá (ami tetszik neki általában csak szívja a véremet. :D) Parfüm kilőve mert van vagy 10 fajta neki , a konyha tele van minden "kacattal"... szóval jó hogy még van 2 hónapom addig. :D

    VálaszTörlés
  2. És ha valami ajándékutalványt vennél neki, pl. szépségszalonba vagy masszázsra Vivianna K.? Tudom, ezek nem túl személyesek, de egyszer ki lehet ezt is próbálni. Vagy egy jó könyv, újságelőfizetés? Kedvenc számait letölteni? Vagy kézzel készíteni neki valamit? Az én anyukám pl. szülinapjára kapott általam válogatott fotóalbumot és könnyekig hatódott tőle :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Hú Rami a második képen lévő táskák nagyon bejönnek! Lesz mire költeni a következő fizetésemből úgy látom :D

    VálaszTörlés
  5. Na en vagyok bajban, mert a karacsony meg soka lesz, ellenben anyukam szulinapja holnap :)
    Virag es torta biztosan lesz. Az is lehet,h fozok vmit :) Na de mi legyen az ajandek? :)
    Ha eszetekbe jut barmi, orommel vennem :)

    VálaszTörlés
  6. Elképzelem anyámat ezekben a ruhákban :D Enyém sem hord ékszert, ill. csak aranyat, táskákból az enyémet nyúlja le, ha már nem hordom, de szerencsére mi nem ajándékozgatunk, jelképes dolgokat szokott kapni, ha meg mégis ruhát, azt együtt választjuk ki. Persze én elköltöztem már 18 évesen, szóval régóta nem lakunk együtt meg nem is együtt karácsonyozunk, bár meglátogatjuk.

    VálaszTörlés