2016. március 2., szerda

AVON Naturals Rózsás-barackos termékcsalád


Sziasztok,
a rózsa illat nekem mindig két esélyes volt, vagy finom, és imádom, vagy nem. A levendulával is így vagyok, a jázminnal is, szóval a virágokkal általában. Ennek ellenére szeretek ilyen termékekkel kísérletezni, így nagyon megörültem ennek a termékcsaládnak is.


A csomagolások nagyon szépen harmonizálnak, és a formájukat is szeretem, a tipikus Naturals csomagolás. A testápoló és a tusfürdő 200 ml, a testpermet pedig 100 ml.
A tusfürdőben számomra a barack illata dominál, de kiérezni a rózsát is, épp a megfelelő állagú, nálam teli találat ez a tusfürdő. Gyümölcsös, édes, tökéletes.  Megfelelően habzik is, és később is érzem az illatát magamon. Egyetlen problémám van vele: hogy már elfogyott. Az ára 899 Ft, ami azért nem olyan kevés 200 ml-ért, de most 599 Ft-ért lehet megvenni akcióban, így érdemes lecsapni rá. 
A testápoló is hasonló illatú, ez kicsit virágosabb már, de még mindig kellőképpen édes, gyümölcsös illat. Vizesebb állagú krém, nagyon könnyen beszívódik, és nem is hagy ragacsos érzetet. megfelelően hidratál, tényleg öröm használni. Az ára 999 Ft, de most akciós, 599 Ft-ba kerül. 

A testpermet számomra mindenképpen a család gyenge pontja, neki az a tipikus rózsa illata van, amit nem kedvelek annyira, rajtam a barack szinte nem is érződik, de természetesen lehet, hogy máson teljesen más illata lesz. Ez most nem lett a kedvencem, 899 Ft-ba kerül egyébként, ami nagyon jó ár egy testpermetért.  
Természetesen, mint minden mást, ezeket is megvásárolhatjátok az avon.hu-n, vagy a tanácsadónőknél.

Ti szeretitek a rózsa illatot? Volt már szerencsétek ezekhez a termékekhez? 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése