2016. április 11., hétfő

Kawaii Box + NYEREMÉNYJÁTÉK


Sziasztok,
A mai bejegyzésben a Kawaii Boxról fogok mutatni Nektek képeket. Készült már róla videó, azt megnézhetitek itt:


Ha szeretnétek nyerni egy ilyen dobozt (más termékekkel természetesen), akkor itt tudtok jelentkezni érte:


a Rafflecopter giveaway


 Egy édességre hajaz ez a telefondísz, vagy kulcstartó, amit már el is ajándékoztam olyanoknak, akik igazán értékelni tudják. Örültek neki. 
 Ezek a cuki pufi matricák öltöztetős cicák nagyon édesek, teljesen jó játék rakosgatni a különböző kiegészítőket, de én az óvodában osztogatom a lelkes kis gyerkőcöknek. Imádják.
 Hímzőkészlet, ami igazából kulcstartó. Nagyon jó játék lehet ezt is hímezgetni, én elajándékoztam.
 Sok kellemes, és vicces pillanatot okozott nekünk ez a lufi szett, a lufifújó később is jó szolgálatot tesz majd, a leírás alapján pedig megtanulhatunk lufiállatokat hajtogatni. vannak még a csomagban ülönböző matricák is, illetve mozgó szemek, mind szuper, ha kreatívkodásra adnánk a fejünket.
 A Moominokat azt hiszem, nem kell bemutatni az én korosztályomnak. A cuki kis dísz azóta a kulcsomon lifeg, imádom.
 Ezek az édes nyuszikás gémkapcsok nagyon jó könyvjelzők, a határidőnaplóm szuper díszei. Imádom őket.
 Ez a kis szütyő elég műszálas anyagból készült, zsebkendő tárolására lehet jó, mert méretben pont akkora. Én bevittem az oviba, a babaszobában mindig elférnek az újdonságok.
 Ezt a képeslapot mióta megkaptam, tudom, hogy kinek fogom elküldeni. Alig várom, hogy egy csomag kíséretében útjára indítsam :)
 Az egész csomagból a legnagyobb kedvencem ez a bárányos toll. Gyönyörű vékonyan, és feketén fog, nagyszerű a benne lévő tinta, imádom használni.
 Ezek a zöld teás kekszek nem lettek a kedvenceim, de mindenképp örülök neki, érdekes volt kipróbálni. Ádámnak ízlett, így ő ette meg a csomagot.
Ez a gyöngykészlet is, mint sok más a csomagból, az óvodában landolt.

Ha szeretnétek nyerni egy kawaii boxot, mindenképp regisztráljatok a játékra. Szerintem érdemes. Természetesen a Ti dobozotokban nem ezek a termékek lesznek.

4 megjegyzés: