2016. április 26., kedd

Batiste szárazsampon teszt


Sziasztok,
ma a Batiste szárazsamponjáról hoztam egy bejegyzést. Annyi helyen olvastam már róla, és egyszerűen nem hittem a hatalmas rajongásnak, hát gondoltam egyet, és megrendeltem Iparfümériáról,  A cool&crisp fresh verziót választottam, és már az elején lelövöm a poént:  nem bántam meg. 


A termék 200 ml-es kiszerelésben kapható, hajtógázas flakonban érkezik. Nekem nagyon tetszik a dizájn is. Az illata valami fantasztikus, de szerencsére nem túl tolakodó, nem húzol magad után illatfelhőt, miután befújtad a hajad. 
Általában kettéválasztom a hajam, és átfújom középen, majd vastagabb csíkokat leválasztva is fújok párat. hihetetlen, de szinte azonnal hat, ezután kicsit összeborzolom a hajam, átfésülöm, és kész is. Valahogy nem gondoltam, hogy frissen mosott hatása lesz a hajamnak, vagy hogy nem fogom egész nap vakargatni, mert érzem, hogy nem friss. Pedig tényleg így van, egész nap olyan, mintha semmi gond nem lenne a hajammal, eszembe se jut, hogy meg kéne mosni. Akár két nappal is ki tudom tolni vele a hajmosást.


Összességében véve sikerült ismét találnom egy olyan terméket, ami nélkül nem értem, hogyan élhettem eddig. Mindenképpen csak ajánlani tudom, és biztosan újra fogom vásárolni, ráadásul van még csomó verziója, amit szívesen kipróbálnék, szóval kellenek majd újak is. 

Ti ismeritek a terméket? Tudtok olyan száraz sampont, ami szintén hozza ezt a szintet? 

4 megjegyzés:

  1. Annyit mondok, hogy imádom :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem a barna verzió van meg, de csak egy napot tudok vele tolni, viszont sürgős esetekben mindig kiránt a pácból!A sötétbarna hajon nem látszik semmi a barnánál, szóval engem megnyert! Egy Blush verzió viszont vár a sorára. :)

    VálaszTörlés