2011. január 31., hétfő

Blog Sablon

Sziasztok!
Többen is jeleztétek nekem -különböző felületeken- hogy "oké-oké, jó a blog, csak ez a sablon..."
Erre szeretnék most valamiféle választ adni, és egyben a véleményeteket is kérni.
A sablon igazából nálam nem is egy előre kiválasztható sablon, hanem én szépen beállítgattam, hogy oké, a háttér ilyen színű legyen, a szövegdoboz ilyen, a szöveg olyan, stb.
A beállításnál elsősorban az dominált, hogy minél egyszerűbb, átláthatóbb képet kapjunk, mert azt gondoltam, hogy a képek, videók miatt nagyon összevissza lenne egy színes, mintás, képes sablonnal megoldva a dolog. Nem tudom, nektek mi a véleményetek erről, ezért szeretném, ha elmondanátok.
Negatívum persze, hogy így a blog nem kapott túl vidám külsőt, ezt elismerem. Éppen ezért, most szeretnék egy szavazást az útjára bocsátani.
Azt szeretném, ha Ti dönthetnétek arról, hogyan is nézzen ki a blog, elvégre Miattatok írom, és szeretném, ha mindig szívesen térnétek vissza ide.
A szavazatokon felül szívesen fogadnám a kommentben érkező véleményeket a mostaniról, vagy az esetleges változtatásról, arról, hogy Nektek mennyire fontos a sablon egy blog megítélésénél, stb.
A válaszaitokat előre is köszönöm.
Puszi




My Web Poll

Legyen új sablon?



Legyen, nem szeretem a mostanit.
Ne legyen, szerintem jó a mostani.

3 megjegyzés:

  1. szerintem mindenképp sínes legyen, egyáltalán nem lenne zavaró szerintem (:

    VálaszTörlés
  2. Szia! Ha máson nem is de a hátteren változtathatnál egy kis lila, piros vagy kék klassz lenne nem túl szines de mégis vidítóbb:)

    VálaszTörlés
  3. hát Lányok, úgy tűnik csak én vagyok oda ezért a borongós szürkéért:)
    ígérem: jön a változás:)

    VálaszTörlés