2014. október 2., csütörtök

Weekly Nails - Models Own, NYC


Sziasztok,
a mai nappal igyekszm indítani egy állandó rovatot, a Weekly Nails-t, amiben minden héten egy aktuális körömfestést szeretnék majd Nektek bemutatni. Az előre leszögezem, hogy nem kell nagy dolgokat várni, mert nem én vagyok a legügyesebb körömfestő művész... ami azt illeti, már annak is örülök, ha sikerül úgy kilakkoznom a körmeimet, hogy nem vagyok könyékig körömlakkos :)
Az első ilyen bejegyzésben egy őszi körömfestést szeretnék Nektek megmutatni.
A lakkozáshoz a Models Own arany lakkját használtam, illetve a NYC sötétliláját.
Szerintem ezek tipikusan őszi színek. Az arany lakkot mé tavaly karácsonykor nyertem a LookFancy blogon, akkor párszor kifestettem vele a körmömet, aztán Szilveszter után elraktam szegénykét, és vártuk, hogy végre eljöjjön az őszi-téli időszak, és ezzel együtt az Ő ideje is :)
Az arany lakkot 2 rétegben vittem fel a körmeimre, és láthatjátok, mennyire szép fedést biztosít már ez a két réteg is. Nagyon szeretem ezt a lakkot, nálam probléma (és fedőlakk) nélkül bírja 6 napig, erős igénybevétel mellett :) Az árnyalat neve "Gold Rush".
A lila, "Battery Park Purple" lakk három rétegben került fel a körmeimre, és sajnos nem is olyan tartós, mint az arany társa, ez 4, maximum 5 napig bírja, de az 5. napon már elég kopott szegény. Természetesen ezen nem kell meglepődni, az árukban is van annyi különbség, hogy ez érthető legyen.

Nektek vannak olyan színek, amiket csak bizonyos évszakhoz kötve használtok?


10 megjegyzés:

  1. Csodaszép színek! A lila most jobban tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)
      Az talán jobban őszi is, az arany már inkább karácsonyba hajló. De én imádom :D

      Törlés
  2. Gyönyörű őszi színek.:)) <3 *--*

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszenek ezek a színek. Én mindig évszaktól függően lakkozom a körmöm, most kerülnek elő a bordós, lilás és sötétebb árnyalatok. Várom a következő heti körmözködést. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Én nem évszaktól függően alapjraton, csak azért nekem is vannak lakkok, amik függnek, de pl. egy rózsaszín, vagy piros lakkt bármikor felkenek. :D

      Törlés
  4. Nagyon szép az az arany lakk. :)

    VálaszTörlés
  5. Erről a csodás óaranyos lakkról nekem már a karácsony jut eszembe, nagyon szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, egy kicsit nekem is. Már alig várom, hogy pirossal viselhessem :D

      Törlés