2016. április 12., kedd

Az ikonikus NARS Orgasm pirosító


Sziasztok,
Bizonyára sokan ismeritek a NARS Orgasm pirosítóját. Sokatoknak gondolom meg is van. Őszintén szólva én sokáig sajnáltam rá a pénzt, de nemrég eldöntöttem, hogy be fogok ruházni olykor egy-egy drágább termékbe. Kinek mi, ugye, de nekem a NARS már drágább márkának számít. 6760 Ft-ért szereztem be iparfümériáról, most 7140 Ft-ba kerül (érdemes egy pillantást vetni a többi szín nevére is, érdekesek :D ). Nyilván mindenki eldönti, neki hol kezdődik a drágább termék, nálam ez már az. 


A pirosító kartondobozban, és azon belül fekete hullámkartonba csomagolva érkezik, így teljességgel lehetetlen, hogy megsérül, szerencsére. Maga a pirosító is egy nagyon minőségi matt, kicsit gumis tapintású műanyag csomagolásban érkezik, amiben egy jókora tükör is helyet kapott. A festéket egy műanyag fólia is védi.


Maga a pirosító egy nagyon szép, természetes árnyalat, mindennapi használatra tökéletes, én mióta megérkezett, nem is nyúltam máshoz. A szín, amit elérhetünk vele, nagyon hasonlít arra, amilyen az én bőröm, ha kipirul, tényleg nagyon természetes. 
Rengeteg mikrocsillám található egyébként a termében, gyönyörű arany fénnyel csillognak, ár alig várom, hogy a nyári, lebarnult bőrömön hogy fognak mutatni. 


Sajnos nagyon nehéz lefotózni ezt a terméket, pedig tényleg annyira csodálatos. :)
Hetekig próbálkoztam különböző fényekkel fotózni, hátha majd sikerül úgy megmutatnom, amilyen élőben, de sajnos nem sikerült a maximumot kihoznom a képekből, ez mindenképp az én hiányosságom. Túl gyönyörű ez a termék, nem adják vissza a képek. 


Összességében véve nagyon örülök, hogy lecsaptam erre a termékre, szerintem maximálisan megéri a 7 ezer forintot, pláne, hogy 4,8 gramm tényleg egy életre elegendő mennyiség belőle. Biztosan folytatni fogom a kicsit drágább termékek beszerzését, mert ez is egy csoda, és minden fillért megér. 


Nálatok hol kezdődik a drágább termékek ára? 

14 megjegyzés:

  1. Nagyon jól áll! :) És tényleg megéri az árát, szerintem én is be fogom szerezni. Köszi a tesztet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :)
      Remélem beválik majd Neked is :)

      Törlés
  2. Wow, szuperül áll!!! Én a Sleek-féle koppintását használom, abból mondjuk kettő is van, de nagyon imádom. Eleve gyűjtöm ezeket a rózsás-arany fényű píreket, most a Lovely oh-oh van rajtam, nagy tavaszi kedvenc. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Jajjj a Sleek is kívánságlistás nálam, erről a lovelyról nem hallottam még, utána fogok nézni, köszi :)

      Törlés
  3. Nagyon jól áll! :) Nekem a Milani baked pirosító ilyen örök élet darab.

    Amúgy jelenleg, mivel gyűjtögetünk fontos dolgokra így 5000 felett meggondolom vagy keresek alternatív, jó megoldást, amúgy 10-15.000 körül és felett, amire azt mondom, hogy drága :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Jajj a Milani pirosítóit is mindig nézegetem, nagyon tetszenek.

      Törlés
  4. Szerintem pont jók ezek a képek, mivel teljesen üdének, frissnek hat a bőröd :) Szépséges ez a pirosító. Nekem attól függően drága egy termék, hogy milyen gyakorisággal használom, mennyire szerelem, stb.
    Mondjuk magánál a 7 ezer forintnál maradva: pirosítót nagyon ritkán használok, így egy 7 ezer Ft-os termék ebből a kategóriából nagyon drága ahhoz, hogy csak álljon a polcon. Parfümre meg pl. nem adnék ki 15-20 e Ft-ot, mert ha valami igazán szerelem, akkor nálam nagyon gyorsan fogy, és úgy meg azért ennyi pénzt eltapsolni elég butaság lenne részemről, viszont a 7 ezer Ft erre pedig reálisnak tűnik. Viszont körömlakkért, hiába is az a legkedvencebb, nem adnék ki megint csak 7 ezer Ft-ot. Nadrágért megint mehet a 7 ezer, cipőért, pólóért, pulcsiért már nem. Szóval nálam elég vegyes, hogy adott termékeknél mi a legvégső, lélektani határ, ameddig elmegyek összegileg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :)
      Igen, nálam is változó a határ amúgy, most van egy paletta, amit nagyon szeretnék, de 10 ezer... még gondolkodom rajta azt hiszem. :D

      Törlés
    2. Én ezen életem végéig "gondolkodnék" :D Nálam szerintem palettáknál a lélektani határ 3-4 ezer forint körül van. A Maybelline nude palim is Glamour-napokon szereztem be, előtte meg Sleek palettákat vettem, de ezek sem sokezres tételek szerencsére :D Szóval, ha 10ezer, akkor inkább 2-3 lakk részemről. :D Melyik paletta egyébként ez, ami a szíved vágya? :)

      Törlés
    3. the Balm - Nude Tude :D
      én mondjuk a 3 ezres lakkokkal vagyok úgy, hogy hiába gondolkodom, nem tudom rávenni magam... pedig hát sokkal kevesebb, mint 10 ezer :D

      Törlés
    4. Na igen, van olyan, akinek már az 1-2 ezer Ft is sok egy lakkért, de nem vagyunk egyformák, és pont ettől jó ez az egész... Én nem veszem meg előled a palettát, te pedig előlem a lakkot. :D

      Törlés
  5. Szerintem a legtávolabbról sem éri meg az árát, a márka 80% a maradék 20% a termék értéke max:) De a szín nagyon jól áll neked!

    VálaszTörlés