2016. július 3., vasárnap

Nyárindító gift swap


Sziasztok,
A mostani gift swapen nekem Szilvi küldött meglepetést, akitől nagyon szuper dolgokat kaptam, köszönöm szépen neki :)


Került a csomagomba egy gyönyörű GoldenRose körömlakk, barackos árnyalatban, aminek tipikusan az a fajta az ecsete, amit nagyon szeretek, lapos, és nagy.
Egy csodaszép lila szemhéjpúdert is kaptam, van egy lila alkalmi ruhám, rögtön az jutott eszembe, hogy ahhoz ezzel milyen csodálatos sminket lehetett volna készíteni. A Giorgio Armani Si parfüm mintának is nagyon örülök, remélem kitart majd addig ez az 5 ml amíg összegyűjtöm a nagy árát, mert szívesen megvásárolnám. Bár nagyon drága, szóval erre alhatok még párat.
Sierra Bees ajakápolóhoz nem volt még szerencsém, kakaóvajas, szóval szuper lehet, de megvárom, hogy fogyjon a már felbontottakból, és csak akkor kezdek majd neki.
A füstfólikat vagy kreatív sminkhez, vagy körömdíszítésre fogom használni, a mini elf ceruza pedig jön majd velem nyaralni.
A nyaklánc valami hihetetlen, kézzel készített egyébként, és cuki masnis medál van rajta, a kapcsán pedig egy halál ereklyéi charm, ami még különlegesebbé és személyre szabottabbá teszi.
Azt gondolom, Szilvi nagyon átgondolta, minek örülnék, és emiatt különösen kedves számomra ez a csomag.
Köszönöm Szilvi.

A termékeket videóban is megmutogatom, nézzétek meg:



A többiek bejegyzései pedig itt találhatóak:

3 megjegyzés:

  1. Látszik, hogy nagyon nagy gonddal összeállított csomagot kaptál! :) A körömlakk színe egy az egyben nyár a különleges füstfóliák pedig remek kiegészítői lehetnek. Szuper ötlet volt Szilvitől a kis meglepetés medál is, tényleg nagyon személyessé tette a láncot. A parfüm mintával vigyázz, rabul ejt! én csak olvastam egy parfümről korábban és függőség lett belőle, de megéri beruházni! ;)

    VálaszTörlés
  2. Szuper dolgokat kaptál Szilvitől jól összeállított csomagocska!!

    VálaszTörlés
  3. Szuper csomagot kaptál, azok a fóliák irtó jól nézhetnek ki kreatív sminkekben :)

    VálaszTörlés