2016. március 24., csütörtök

Beszéljünk kicsit a hitelességről!


Sziasztok,
A mai bejegyzés most nem termékteszt lesz, remélem nem bánjátok, fogjuk fel ezt lelkizésnek akár, vagy beszélgetésnek, mert szeretném végre erről a témáról elmondani az őszinte véleményem. 
Többször megkaptam már, hogy nem vagyok hiteles blogger, és ezzel nem értek egyet, itt van hát a cáfolat, kivetítve az egész blogvilágra. :)

Mitől hiteles egy blogger? Attól, hogy full vakolatban ül a kamera előtt, ami alól az arca sem látszik ki, rebegteti a műszempilláit, és visongva örül mindennek? 
Nagyon sokszor megkapom, hogy karikás a szemem a videókban. Gyerekek, vérszegény vagyok, vashiányos vagyok, és dolgozó nő vagyok. Legutóbb a kawaii box-os videó alatt kaptam ezt meg, amit egészen konkrétan reggel fél 7-kor vettem fel, munka előtt. ez azt hiszem kellő magyarázat arra, miért nem agyonvakolva ültem le a kamera elé én, aki a mindennapokban még alapozót sem használ. (Arról már nem is beszélve, hogy magamnak tetszettem abban a videóban, így őszintén nem érdekel, ha valakinek nem. :D Bár emiatt most biztos rám húzzátok megint a vizes lepedőt.)
Hitelesebb lennék akkor, ha feltennék egy kiló alapozót, és púdert, műszempillát, és úgy ülnék le a kamera elé? Ha csak amiatt lefogynék, hogy többen kövessenek? Szerintem inkább hitelemet veszteném. Az nem én vagyok, én ilyen vagyok.


A második pont, ami miatt ki szoktatok kiáltani hiteltelennek, még mindig a külsőmhöz kapcsolódik. Nem tartotok szépnek, ami szívetek joga, DE! A szépség egy annyira relatív dolog... Most hozhatnék példákat, mg nagy neveket, hogy nekem ki nem tetszik, aki mások szerint szép, de minek? Minek kell bántani mást? Ráadásul csak kivételes szépségű lányok blogolhatnak? Mióta? Ezek szerint nekem nem jó a gépem, vagy az internet tévedett, esetleg a blogger és a youtube, amikor nem tiltotta le azonnal a regisztrációm? 
Egy átlagosabb lánytól miért is ne fogadhatna el az ember véleményt? Ha valakinek nagyon pattanásos arca van, az nem hitelesebb erre való termékekről megnyilatkozva, mint egy babapopsi arcú lány?
Lehet, hogy engem nem skatulyából húztak ki, lehet, hogy kövér vagyok, de ettől függetlenül talán még én is elmondhatom a véleményem termékekről, mert bizony én is használok dolgokat, nem csak ülök, és vagyok. 

Aztán itt a kedvenc pontom: mert ugye a kedves blogger már annyira el van telve, hogy nem értékeli a jó termékeket. Természetesen annyi történt, hogy elmondtam: jobb lett volna, ha 9-ből nem ugyanaz a márka 4 termék. Egy rossz szóval nem illettem az adott termékeket, elvégre még nem próbáltam ki őket. 
De akkor elmondom erről is a véleményem: attól, hogy valaki blogger, még van őszinte véleménye: ha bejön egy termék, elmondja, és az lenne az igazi, ha azt is elmondja, ha valami nem tetszik neki. Úgy tűnik, ez már ritkaság számba megy, és úgy tűnik, csípi is az emberek szemét. Ennek ellenére én ezentúl is el fogom mondani, ha az adott hajbalzsam nem jött be, vagy ha a dobozban lehetett volna SZERINTEM valami másképp. Ennek azt gondolom, így is kellene működnie, jó lenne, ha az őszinte véleményt olvashatnám mindenhol, nem csak sajtóanyagokat nulla saját meglátással, vagy ömlengést arról, ami nyilvánvalóan nem jó. Ha valamiről van véleményetek, ti is vállaljátok azt, miért is ne tehetné meg ezt egy blogger is? Csak mert blogger? 

És akkor az utolsó ami még felmerült: az ujjongva örülés. Vannak helyzetek, amikor én is megengedem ezt magamnak, de egyszerűen én nem az a lány vagyok, aki ugrál a kamera előtt, és visít, vagy akármi. Én ilyen vagyok, így beszélek, és ilyen "fapofával" örülök termékeknek, ha olyan a kedvem. Egyszerűen nem fogok túlpörögni, mert az nem én vagyok. Aki olyan személyiséget keres, biztosan fog találni, sokan készítünk videókat, sokfélék vagyunk, akinek az jobban bejön, nézze azokat a lányokat, fiúkat. Természetes, hogy különbözőek vagyunk. 


Végezetül elmondanám, hogy én nem vagyok youtube guru, én elsősorban bloggernek vallom magam, és emellett rendelkezem egy youtube csatornával. Igyekszem megmaradni embernek, igyekszem mindenkinek válaszolni, van, hogy csak reggel fél7-kor van időm videózni, de ennek ellenére nagyon szeretem ezt csinálni. Teljesen természetesnek tartom, hogy nem tetszik mindenkinek, amit csinálok, de őszintén szólva engem azok érdekelnek, akiknek tetszik, vagy akiket érdekel. 
Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a bejegyzést, még ha hosszúra sikerült is, és örülnék, ha megosztanátok velem, szerintetek mitől lesz hiteles egy blogger. Vagy épp hiteltelen.

Rami

56 megjegyzés:

  1. Hallod...annyira de annyira elegem van már ebből a rosszindulatból. Miért jó ez? Elhiszem, hogy mindenkinek szar élete van, mert hát tudjuk mi megy ebben az országban, de mivel lesz attól jobb mert mondjuk mást lerondáznak? Menjen pszichológushoz szépen ez a sok mamlasz, sírja ki ott a bánatát ne egy idegenen vezesse le. Nagyon rossz időszakomat elém, és nem csodálom ha menekül innen az ember ettől a mentalitástól. Egyébként nagyok kevés videósnak tudom végig nézni a videóját. Az egyik a Tiéd amit végig nézek. Sajnálom, hogy ilyen atrocitások érnek minket/Téged más fusztrációja miatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nagyon negatívak az emberek. Nyilván nem tetszik mindenki mindenkinek, de attól függetlenül, hogy valaki nekem nem zsánerem, még igenis lehet véleménye dolgokról. Tulajdonképpen ez a része zavar engem. :D

      Törlés
  2. Úgy gondolom, hogy a hitelesség nem ott kezdődik, hogy egy blogger hogy néz ki. Számomra a hitelesség azt jelenti, hogy van egy adott termék vagy téma, elmondja róla a véleményét, és ha így is van, nem derül ki, hogy bort iszik, de vizet prédikál. Ha kívülről nekem hitelesnek tűnik, nem mond ellent magának, akkor pont nem érdekel, hogy karikás a szeme, vagy hogy csíkos nadrághoz pöttyös felsőt vett fel vasárnap reggel.
    Mindig is azt vallottam, hogyha már egy embernek tetszik, amit csinálok – legyek az én vagy bárki más -, akkor már elégedett lehetek. A többit a helyén kell kezelni.

    VálaszTörlés
  3. Rami! Én pont azt szeretem, hogy ilyen vagy: nem nádszál kisasszony, látszik, hogy dolgozol, háztartást vezetsz, éled a nagy betűs életet és bizony számomra ez sokkal hitelesebb... Én annyira örülök, hogy olyan lányok is blogolnak, akik az én testalkatomhoz állnak közelebb, olyan jó látni, hogy a ducibb lányok is lehetnek csinosak, szépek és van bátorságuk kiállni a világ elé és elmondani a véleményüket! Nem szabad foglalkozni a negatív emberekkel, szerintem, ha ők nem nézik tovább a videóidat, így is maradunk szép számmal követőid! Nagyon szép napot kívánok Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon aranyos vagy :)
      Neked is legyen szép napod :)

      Törlés
  4. Jesszus engem például halálra idegesít, ha valaki nem tud viselkedni a kamera előtt. Nem vagyok kíváncsi semmiféle káromkodásra meg sikítozásra, még akkor sem ha az illető alapjáraton olyan. Attól, hogy valaki szépen beszél és viselkedik még nem lesz hiteltelen, csak megtiszteli annyira a nézőt, hogy nem a Mónika-show egy részét imitálja.
    A külső meg... hát kérem nem szépségversenyen indulunk és nem főállásban csináljuk, hanem átlag lányok vagyunk, akik átlag életet élnek. Nyilván van az a szint amire én is azt mondom, hogy na ezt nem kellene erőltetni. Ha például valaki igénytelen, zsíros a haja, ápolatlan a keze. De szerintem nem lehet elvárni valakitől, hogy full sminket rittyentsen, csak egy videó kedvéért. Nekem inkább az a hiteltelen, amikor valaki weekend rutin videóban 20 percet sminkel. Vagy a "csak épp lekaptuk az után, hogy mit viselek" típusú outfitnél egy virágcsokor figyel ki a táskájából. Mert baromi hiteles, hogy egy csokor tulipánnal mászkál mindenhová. :D Az a baj, hogy ezeket a beállított, fancy dolgokat teljesen normálisan tartják az emberek és azt hiszik, hogy egy normál blogger minden reggel 2 órát készülődik, amiből 1 óra az, hogy 20 féle szérumot ken az arcára, mindig full sminkben megy mindenhová, még otthon is abban van, minden reggel Starbucks kávét iszik, mindig van nála egy virágcsokor és természetesen csak szupermenő kajákat eszik. Nyilván van aki eljátssza ezt a szerepet, de ez akkor sem a valóság. maximum külföldön, ha valaki ebből él.
    Az meg, hogy kinek mi a véleménye egy termékről, az a saját dolga.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez, hogy az összes külföldi videós otthonra is sminkel, kiakaszt :D Egyszer olyat mondott valamelyik, hogy azért, mert ha Instagramra selfie-t akar csinálni, jól nézzen ki. Wtf?:D A virágcsokor meg...:D

      Törlés
    2. Teljesen egyetértek, egyszerűen nem lehet összekeverni a külföldi hivatásos és a hazai hobbibloggereket. :)

      Törlés
  5. Szerintem te pont, hogy hiteles vagy. Régen a létező összes magyar bloggert olvastam, követtem a Youtube csatornáikat, de mostanra alig maradt néhány videós, akinek a videóit megnézem, mert egyszerűen megcsömörlöttem attól, hogy mindig a kifutóról érkeztek a kamera elé és már a szponzor termékeken kívül mást nem képesek bemutatni. (most nem azt mondom, hogy ne fogadják el, mert a cégeknek ti, videósok nagyon jó reklámfelület vagytok, de nagyon túlzásba estek legtöbben), arról nem is beszélve, hogy nagyon egy kaptafára készülnek a videók, ha megjelenik egy téma, az végig söpör szinte az összes videósnál. Viszont neked vannak saját ötleteid, objektíven elmondod a véleményedet és igen, nem vagy mindig "kamera képes", mivel neked nem csak abból áll az életed, hogy kicsinosítsd magad és felvegyél 4-5 videót egy nap és ennyi, viszont pont ezért (is) vagy szerethető, mert mindannyian így nézünk ki reggel, mikor kiugrunk az ágyból és a mindennapokban sem mászkálunk full sminkben (legalábbis a többség biztos nem). Az a néhány videós, akit rendszeresen nézek, mindannyian "hétköznapi" lányok és pont ezért kedvelem/kedvellek titeket..
    Csak így tovább :-)

    VálaszTörlés
  6. Rami, ne hagyd hogy letörjenek a negatív kommentek. Istenbizony nem értem, miért kell másokat lerondázni. Én arra jutottam, nem ugyanaz a célközönsége a legtöbb youtubernek. A 12-13 éves kiscsajszik nem fogják értékelni, hogy kultúremberként viselkedsz, nekik a visítozás és alpáriság a menő. Én meg a leginkább felkapott youtube/bloggereket vagyok képtelen megnézni. Katy, felhőkfölött Betti és Ildie, és persze te. Kb. ennyi akit még megnézek, mert tényleg hitelesek vagytok egy felnőtt ember számára. Unom már a sok "tökéletes" külsejű és életű bloggert. Megnézném majd őket 10 év múlva, gyerekkel/rendes állással/háztartással a nyakukban, lesz-e még kedvük vagy energiájuk fancy bloggerkedésre. Á mindegy, nem húzom fel magam. A lényeg: ne add fel és ne vedd magadra, hogy egyesek beléd kötnek. Az ilyen embereknek egyetlen tanácsom van, amit én is követek: orosz tudósok 50 éve feltalálták a másfele nézést. :)

    VálaszTörlés
  7. Igaziból már nem tudok újat írni, mert az előttem szólókkal teljesen egyetértek. :) Csak így tovább, Rami! <3

    VálaszTörlés
  8. Annyira igazad van Neked is és az előttem szólóknak is.
    Én így szeretlek ahogy vagy! <3

    VálaszTörlés
  9. Nem tudnak mibe belekotni, ezert a karikas szem. Ami raadasul genetikus is valamennyire. Kitartas, ismeretlen emberek ostoba velemenye ne erdekeljen.

    VálaszTörlés
  10. Ezért vagy te az én szememben sokkal hitelesebb blogger, mint egy visítva ujjongó, idétlen, szánalmasan műmájer blogger. Ne hagyd magad, hogy aláássanak névtelenül a megkeseredett tizenéves leánykák. Sose értettem azt, hogy ha valakit nem szeretek, akkor nem olvasom a bejegyzéseit, nézem a videóit, pláne nem kommentelek hozzá. Ennek mi értelme?

    Én saját magam hibájából megtanultam, hogy nem éri meg más miatt lefogyni, sminkelni, másként viselkedni. Sosem jó semmi. Pont mostanában volt arról cikk, hogy leánykák szerint Palvin Barbi dagadt -én meg csak ülök a gépem előtt és WTF?!-, Daisy Ridley kórosan sovány és biztos anorexiás, a plus size modellek meg túl kövérek. Komolyan az agyamat eldobom, hogy tényleg semmi nem jó. Én most már csak magam miatt, és legfőképp az egészségemért akarok lefogyni.

    És jól teszed, hogy nem is akarod a tökéletesség látszatát kelteni. Tiszteletre méltó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen egyetértek veled és köszönöm :)

      Törlés
  11. Én csak annyit mondok: SKATULYA BÁCSI :D A többit meg tudod :D

    VálaszTörlés
  12. Úgy vettem észre, hogy YouTube-on eleve több a gyökér, nyilván ott azok is ott vannak, akik nem tudnak olvasni, és blogokat nem néznek. :D
    Eleve nem értem különben, hogy ha valakinek nem tetszik valami, miért nem megy tovább és éli az életét. Az a nagyszerű, hogy megvan a szabadságunk, hogy mit nézzünk-olvassunk-hallgassunk-stb.
    Hajrá továbbra is!

    VálaszTörlés
  13. Nekem az az észrevételem, hogy pár Blogger/vlogger annyira eladja magát a termékekért, hogy az olvasók szemében ezzel mindenki hiteltelenné válik, aki kap tesztelni való termékeket.
    Őszintén szólva én is sokkal kevesebb blogot olvasok amióta a cégek megjelentek. Csak ez ugye megnehezíti a hiteles bloggerek életét. Sajnálom, hogy emiatt téged is bántanak. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez annak a tipikus példája, hogy mondjuk ha vannak emberek, akik "divatból" vallják melegnek magukat, akkor ennek a levét az issza meg, aki tényleg az, mert rögtön azt hiszi mindenki, hogy minden meleg ember divatból vagy feltűnésből az. De rengeteg helyen lehet még ilyet látni, és ez az általánosítás baromi szomorú. Raminak is írtak olyat, hogy aki folyamatosan mindent megkap tesztelésre, az már nem tudja értékelni azt, amit megvesz. Már elnézést, de tudnék neki olyat mutatni, aki tényleg folyamatosan mindent megkap, de az nem Rami...

      Törlés
    2. Ezzel mondjuk tényleg az a problémám, hogy ha jót írok, az a baj, ha rosszat, akkor meg az. Tényleg mindig van mibe belekötni. :)

      Törlés
  14. Nem szoktam a youtube csatornákon hozzászólni, és a kommenteket sem olvasom, de tegnap valamiért elolvasgattam a DM-boxos videód alatti megjegyzéseket. Komolyan mondom leesett az állam, nem gondoltam, hogy egyes emberek ennyire primitívek...:( Én annak a híve vagyok, hogy vagy tartsa meg az ember magának a véleményét, vagy kulturált formában tárja azt a nagyvilág elé.Ha nem tetszik egy videó vagy egy blogbejegyzés, nem érdekel a témája, fogom és becsukom az oldalt és továbblépek. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy sokan erre miért nem képesek. A hitelesség szerintem ott kezdődik, hogy az ember mindenféle körítés nélkül elmondja a véleményét, nem befolyásolja a tény, hogy esetleg tesztelésre kapott egy terméket...stb. Én hitelesnek gondollak és csak így tovább és tudom, hogy egyszerűbb mondani, de a trollokat próbáld figyelmen kívül hagyni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére tegnap estére onnan is eltűnt a gyalázkodó kommentek nagy része. :)
      Köszönöm, hogy írtál :)

      Törlés
  15. Én pont ezekért a dolgokért kedvellek, és sokkal hitelesebbnek és szimpatikusabbnak is tartalak. A súly meg... nekem vékony alkatom van, genetika, meg gyomorbetegség is az oka. Úgyanúgy utálom, ha vkit lesoványoznak, stb. Sosem tudhatjuk mi áll a hátterében, meg nem is értem miért kell egymást a súly miatt piszkálni. Rólam mindig azt feltételezik, hogy nem eszek eleget, pedig a csokit eszem csokival típus vagyok, de szerencsés alkat vagyok :D Ugyanez igaz fordítva is, ha vk nem vékony, sem jelenti azt, hogy állandóan zabál és azért kövérebb. De hát ezeken nem is kell csodálkozni, bármilyen témánál ha elolvasom a kommenteket, csak fogom a fejem, hogy mennyi kretén ember él ebben az országban. Mindenki irigy mindenkire, minden kis apró dologba belekötnek.
    Te így vagy tökéletes, az a lényeg, hogy jól érzed magad így, más nem számít. Akinek meg nem tetszik, az ne olvasson.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy téged meg ezzel piszkálnak, tényleg mindig van miért...
      Köszönöm, hogy írtál :)

      Törlés
  16. lehet, hogy hiteles vagy, de nagy keszekuszaság érződik a háttérből. Van egy blogod egy névvel. Ennek mi köze van a blogbejegyzéseidhez? Sok tényező játszik közre abban, hogy hiteles legyen az amit csinálsz. de a blogod neve megtévesztő lehet mások számára. a stílus miatt sokan egy divatblogot várnak és bárják is joggal, mert a név ezt sugallja. helyette kapnak mindenféle más tartalmat (amivel semmi probléma sincs) de pont az amit sugall ez az egész, nem jön át. Nem gondolkodtál azon, hogy újra brandingeld a blogod? a követőid nem fognak eltűnni, te sem leszel más. csak vélenyem szerint ráfér egy vérfrissítés a blogra, újragondolni, hogy milyen tartalmakkal foglalkozol, és ezekre koncentrálni. és így elkerülhetőek azok a rosszindulató megjegyzések, akik emiatt ide tévednek. Nyilván nem vagy és ne haragudj, de nem is leszel egy szinten Chiaraval vagy stylescrapbook Andyvel, de ha komolyan gondolod ezt az egészet, akkor építsd tudtatosan, mert most jelenleg egy nagy naplónak érzem, amiben a kis vidéki lány elszórakozik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen egyetértek, hogy nevet kellene váltani, szerettem volna még a névváltási hullám előtt, azonban ugye épp emiatt halasztottam el. Tervben van ennek ellenére. :)
      Ezt a vidéki lány dolgot annyira pejoratívnak érzem.

      Törlés
  17. Ez a blogger téma is annyira túl van misztifikálva, a bloggerek nem celebek, modellek vagy filmsztárok, aki nem mehetnek ki az utcára karikás szemmel ( egyébként ők is kimehetnek ) - hanem egyszerűen hétköznapi csajok akik szeretnek bizonyos témákról írni, bizonyos dolgokról véleményt mondani, sminkelni, öltözködni, lakkozni...Én a blogokat nem azért olvasom, követem mert szép vagy menő a blogger, hanem mert érdekel a tartalom. Én igenis kiváncsi vagyok rá hogy mondjuk mit vett egy alacsony, barna hajú lány ami bejött neki, vagy hogy sminkel egy magas szőke, vagy milyen tusvonalat tud húzni egy vékony vagy egy kevésbé vékony lány...
    Pont attól hiteles az egész hogy közelebb hoz a témákhoz mint a reklámok, tévéműsorok, újságok. Életközeli, ismerős, szimpatikus.
    Azoknak akiknek kizárólag az a fontos hogy néz ki valaki - valójában nekik sem az a fontos hogy néz ki valaki, hanem az éppen felkapott és uralkodó trendeket követik.
    Én nagyon sokat tanultam blogokból, sok termékre, márkára rátaláltam így, néhány terméket meg ügyesen elkerültem mert a vélemények alapján nekem sem jött volna be, rengeteg szépségápolással kapcsolatos tanácsot megfogadtam, technikákat sajátítottam el, közben remek kikapcsolódást nyújt - nekem ez a legfontosabb olvasóként/nézőként, nem a kinézet.

    VálaszTörlés
  18. Nem az a baj, hogy nem vagy hiteles, hanem az, hogy igénytelen vagy. Nézz magadra, nem egy videód van, amiben kócos a hajad például, vagy ott van a kihívásos videód, ahol szétszakad rajtad a nadrág... előnyösebben is fel lehetett volna venni azt a videót. Szerintem ez bántja mások szemét, sőt az enyémet is. Mert lehet Neked hiteles véleményed bármiről, elmondod mások meghallgatják, de legyél annyira igényes magadra, és másokra, hogy megtiszteled őket azzal, hogy rendesen felöltözöl, megfésülködsz és most nem az egy kiló smink hiányára gondolok. Nem akartalak megbántani, de néha nagyon szemellenzősen viselkedsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem akarsz megbántani, de olyan erős jelzőket használsz, mint igénytelen. Én nem tartom magam igénytelennek, kócos sem vagyok, az egy dolog, hogy a hajam ilyen hullámos. Ennek ellenére minden videó előtt meg szoktam fésülködni például.
      Sajnálom, hogy emiatt nem szereted a videóim, és a blogom, de mindezek ellenére olvasol. Őszintén szólva én ezt így valóban nem neked, és a veled egyetértőknek csinálom, mint ahogyan a bejegyzésben is leírtam.
      Köszönöm, hogy leírtad a véleményed, bár nem értek vele egyet. :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  19. Már másfél éve ismerem Ramit személyesen is. Elmentem az első általa szervezett találkozóra, mert már a videók alapján szimpinek tűnt és az is maradt. Élőben is ugyanolyan, mint a videókban. Nem játssza meg magát csak azért, hogy több feliratkozója legyen. Ráadásul kevés olyan magyar beauty vlogger van, aki inkább a 20 feletti korosztálynak szánja a videóit. Sajnos borzasztóan rosszindulatúak tudnak lenni az emberek, és utálom, hogy élvezik hangoztatni a szánalmas véleményüket. Nyilván minden embernek van véleménye, de hihetetlen, hogy valaki attól érzi magát jól, ha alpárian beszól valakinek. Bár mindig írjuk neked Rami, hogy ne foglalkozz vele, de tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű. Maradj amilyen vagy, mert Mi így szeretünk. <3

    VálaszTörlés
  20. Az én meglàtásom az egészről annyi,h akkor hiteles számomra egy blogger ha tud kellő informacióval szolgálni. Ezzel kapcsolatosan semmi problémát nem látok Veled kapcsolatban. Tény,h nem volt szimpatikus a hozzáállásod ezzel DM dobozzal kapcsolatosan..de ezen lépjünk túl. Még amit én látok az az,h ha leulsz videót készíteni...néha olyan sugárzó vagy...néha meg fáradt,kevesbé video keszitesre nem biztos,hogy alkalmas arcod lehet látni. Nincs ezzel semmi baj,senki nem azt varja,hogy full sminkben,tuti hajjal készüljön minden video. De sajnos a beauty világban akkor hiteles valaki ha természetes szépséget közvetít. Az látszik,h nagyon kedves, szolid lány vagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván nem kell mindenben egyetérteni, ilyesmi előfordul.
      Sajnos -mint mindenki más is- én is élek meg különböző mélypontokat és felfelé ívelő szakaszokat az életemben. Persze, akkor lenne szuperprofi, ha ez nem látszana meg a blogon, videókon, de hát sosem vallottam magam szuperprofinak :)

      Törlés
  21. A többiek mindent elmondtak felettem. Te vagy az egyik (kb. az ötből), akinek mindig megnézem a videóit, mert értelmes vagy, nem nyávogsz, vihogsz és nem 15 év alattiak a célcsoportod. Ne vedd magadra a bántó kommenteket, az ilyen embereknek magukkal van bajuk elsősorban, nem veled. Karikás a szemed?! Látniuk kellene az enyémet alapállapotban :D Hihetetlen hogy mibe nem képesek belekötni. Fel a fejjel és maradj mindig ilyen Ramis :)

    VálaszTörlés
  22. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  23. Szépség belülről fakad, kinek a papp, kinek a pappné! Nem kell foglalkozni mások negatív kommentjeivel, én attól értelmesebb lánynak tartalak! Utálom az olyan videókat ahol nem tudnak szépen összeszedetten beszélni, agyon vágják, és csak vigyorognak, mintha az élet csak happy volna! Fel a fejjel! pusz

    VálaszTörlés
  24. szia én pont ilyen okok miatt hagytam abba 4éve a blogolást (akkor már 6éve csináltam) egyszerűen betelt a pohár. Kaptam mindent a stílusom miatt, meg hogy már öreg vagyok hozzá...ha nem egyezett a többséggel a véleményem mindenbe belekötöttek kb még a szemem színébe is.
    De hiányzott, és te voltál az egyik aki igenis inspirált az újrakezdésre! Vállalod magad minden gondolatoddal érzelmeddel együtt, és igen is pont ezért vagy TE hiteles!
    Köszönöm hogy vagy!!!

    VálaszTörlés
  25. Kedves Rami!
    Rendszeresen követem a videódat, mert így ismeretlenül is szimpatikus vagy. Bevallom nekem még soha nem tűnt fel, hogy nincs rajtad smink vagy karikás a szemed. Ha olykor valami mégis feltűnik az az, hogy de jól áll a rúzsod, de jól néz ki a frissen festett hajad :).
    Soha nem értettem az olyan kommenteket, amik arról szóltak, hogy adott vloggernek/bloggerinának épp karikás a szeme, vagy "húú, de ronda vagy, ásd el magad". Azt hiszem elég rövid az élet, hogy olyannal ne foglalkozzunk, amit nem szeretünk, ergo ne nézzük annak a videóját, akit nem bírunk elviselni. Ezek a kommentelők saját unalmas, érdektelen életüket akarják azzal kompenzálni, hogy rávilágítanak, egy náluk valószínűleg elégedettebb ember esetleg valós hiányosságaira.
    Persze, ez mellett vannak az építő jellegű kritikák is, amik lehet, hogy ugyanannyira rosszul esnek, mint a troll kommentek, de ez meg a vlogger érdeke, felelőssége, hogy észrevegye, és ezáltal akár még fejlődni is tud.
    És végül a kérdésedre is: az, hogy ki/mi hiteles szerintem ebben a közegben nem állapítható meg általános jelleggel, mindenki mást gondol róla, úgy mint a szépségről is. Engem pl. nem zavar, ha egy beauty blogger smink nélkül beszél mondjuk egy tusfürdőről, de elég hülyén veszi ki magát, ha valaki sminktermékekről áradozik, közben úgy néz ki mintha most kelt volna ki az ágyból. Összetett kérdések ezek, a lényeg az legyen, hogy mindenki élvezze azt, amit csinál. A vlogger a videókészítést, az néző pedig a videót :)
    Üdv
    Orsi

    VálaszTörlés
  26. Szomorú, hogy ilyen dolgokat egyszerűen magyarázni kell és felháborodva olvasom, hogy miket kommentelnek és hogy mi váltotta ki belőled a poszt meegírását. Most mérgelődtem magamban egy sort.
    A hozzáállásodnak viszont örülök, maradj ugyanilyen, hiteles ;) A DM dobozzal pedig - ahogy azt írtam is - abszolút egyetértek :)

    VálaszTörlés