2016. február 26., péntek

Blistex ajakápolók


Sziasztok,
Ma a takemeshop-tól kapott Blistex ajakápolóról szeretnék írni Nektek. Többször használtam már ettől a márkától termékeket, és mindig elégedett voltam velük, most azonban két újdonság került hozzám, a málnás-limonádé ajakápoló, és egy ajaknyugtató krém.
Sajnos, ha nem iszom meg a napi 3 liter folyadékot, a szám azonnal sivatagra szikkad, és persze vannak napok, amikor ez így sikerül, Úgyhogy rám fért bőven, hogy kipróbáljam őket.


Elsőként természetesen a limonádés verzióval próbálkoztam, mert annyira tetszett a csomagolása, és reménykedtem, hogy valami szuper illata lesz. Nem is csalódtam, a termék ízre és illatra is PEZ cukorra hajaz. Van ennek persze negatív oldala is, álld meg, hogy nem eszed le a szádról!
A kitekerős kiszerelést nagyon szeretem ajakápolóknál, általában ezt a típust dobom be a táskámba, jóval higiénikusabb, mint a tégelyes verziók, amiket csak kézmosás után szoktam használni. 
Könnyű felvinni a terméket. A hatása is szuper, puhává varázsolja az ajkakat, és nem kell óránként újra kenni ahhoz, hogy hidratált érzést biztosítson. 
Az ára is nagyon kedvező, 399 Ft-ba kerül, ennyiért sokkal haszontalanabb ápolókat kaptam eddig.


A másik termék az ajaknyugtató krém volt, ez 499 Ft-ért szerezhető be, és csőrös tubusban érkezik, természetesen ezt is higiénikus használni. A csőre számomra meglepően nagy, bár ez nyilván nem befolyásolja a használatát. Széltől, naptól kiszáradt, és herpeszes ajkakra ajánlják. SPF 10-et tartalmaz. 
Nagyon finom, mentolos illata van, bőségesen kell felvinni a leírás alapján, így egy kicsit fehéres a színe. A mentol miatt bizsergeti az ajkakat.
Számomra ez  krém igazi életmentőnek bizonyult, ha nagyon cserepesre szárad a szám, biztosan ehhez nyúlok, mert elég gyorsan, és hatékonyan hidratál, akinek sok gondja van az ajkaival, az mindenképp tegyen vele egy próbát, nekem nagyon bevált. 
Krémmánián sokan írják, hogy hámlaszt, nálam ezt nem csinálta, de mivel sokan írták, lehet rá számítani. 


Összességében mindkét ajakápolót nagyon tudom ajánlani, szerintem elég kedvező az áruk, és hatékonyak. A limonádésat a jó illatok, és ízek kedvelőinek ajánlanám leginkább, pláne hogy ez nem megy a hidratáló hatás kárára. Az ajaknyugtatót pedig a nagyon száraz ajkakra kötelező kipróbálni.

Ismeritek a Blistex termékeit? 

8 megjegyzés:

  1. Abszolút meggyőztél az ajakápolókkal kapcsolatban! Mindenképpen beszerzek egyet magamnak, mivel az eddigi itthon kapható kedvenc balzsamom elvileg csak csomagolásban változtak számomra annyira műanyag lett, hogy inkább már nem vettem újra, a lehnagyobb kedvencem meg, hát ... nem olcsó! Úgy szeretem a posztjaidat, mindig találok valami jó kis tipet, és annyira földhözragadt és valódi a véleményed :) ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja az lemaradt, hogy mikor az árat megláttam már indultam volna venni belole vagy 40 darabot :D

      Törlés
    2. Köszi :D
      Igen, sokkal olcsóbb, mint a Carmex pl. és mégis hozza a szintet :)

      Törlés
  2. Jaj, nekem még régebben volt egy ilyen gyümölcsös, én nagyon utáltam az ízét. Most a színezettet hazsnálom, azt viszont minden reggel felkenem, odavagyok érte. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nagyon finom :D
      De persze ez ízléstől függ. :D

      Törlés
  3. Imádom őket! A lip relief szerintem szuper, esténként mindig azt használom. :)

    VálaszTörlés
  4. Még nem, mert el kell használni az előző kettőt, de meggyőztél, hogy a következő az ilyen lesz! :)
    A csőrösöket még szokom, hogy ne nyomjak túl sokat.. :D

    VálaszTörlés